Thursday, September 27, 2007

Which Way ?

Lille, 2005.

Welke kant kan je uit met een weblog ? Vele kanten wellicht. Je kan het overlaten aan de ervaringen van het moment. Je moet ergens beginnen en daarom is het wellicht niet ongepast om deze voorlopige onduidelijkheid te verbeelden met een foto. In elk geval wil ik veel fotografisch werk laten zien, al of niet gekoppeld aan het verhaal erachter, beschouwingen over de foto of over aspecten van fotografie, de manier waarop en/of de omstandigheden waarin de beelden werden gemaakt, etc. Maar er zal wellicht ook ruimte zijn voor poëzie - of teksten met poëtische inslag - bij eigen foto 's of foto 's van anderen. Indien van anderen wordt dit in onderschrift vermeld. We zien dus wel waar we uitkomen. Ik sta absoluut open voor reacties, aanvullingen en uiterst kritische beschouwingen, vooral over de foto 's. You 're welcome. Sometimes I 'll post in English because I 'm a bit too lazy to translate earlier written essays.

3 comments:

René said...

Dag Luc, ook interessant dat jij een weblog gaat beginnen....of zal het meer een FotoBlog zijn?
Ik ken je al wat langer van een ander forum en weet dat je interessante zaken hebt te melden, zowel in woord als in beeld en daarom zal ik hier regelmatig voorbij komen. Veel succes!

pascal digital said...

Dag Luc, ik zal je volgen - de aanzet is in elk geval veelbelovend. Ik heb de link op mijn blog aangepast.

nikonian said...

Een vraag die ik me ook dikwijls gesteld heb na twee stuurloze experimenten. Uiteindelijk ben ik in juli aan een derde blog begonnen en nu pas voelt het goed aan. Ik volg je alvast. Succes!